20 Aralık 2013 Cuma

Kına gecesi malzemeleri




Artık kına gecelerinde konuklara kınalar süslenmiş bir şekilde dağıtılıyor. Günümüzde her şey çok daha estetik olmaya başladı. Dağıtılan kınalar süslü bir sepet içerisinde dağıtılıyor. Bu kınalar da artık istenildiği estetik görüntüde sipariş verilip alınabiliyor. 

Öncelikle kınanın nasıl sunulmak istediği kararlaştırılmalı. Ardından bir renk seçilmeli ve o renge göre tüller ya da kınanın başka bir şeyde sunulması isteniyorsa sunulması istendiği obje seçilmeli. Ardından bir sayı verilmeli. Bu sayı konuk sayısı oluyor. Fakat yine de konuk sayısından biraz daha fazla verilmesi önemli olan. 


Çünkü böyle şeylerde her zaman sanıldığından daha fazlasına ihtiyaç oluyor. 
En klasik ve en çok tercih edilen kına malzemeleri genelde kırmızı tül ile süslenmiş büyük bir sepet, küçük ağzı kapalı poşetler içerisine konulmuş bir miktar kına ve bunların üzerini süslemek için kaplanması gereken kırmızı tül ve kapladıktan sonra ağız kısımlarının bağlanmasından kullanılan kırmızı şeritler oluyor. Fakat düğün sahipleri isterse kendi istedikleri tasarımda da yaptırıp özel bir şey yaratabiliyorlar ve bunun için sitemizi ziyaret etmenizi öneriyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder